Mit mesél rólunk a karácsonyfánk?
2017. december 27. írta: Vén Betti

Mit mesél rólunk a karácsonyfánk?

A karácsonyfa megvétele (a műfenyő egyszeri kiválasztásától eltekintve) és díszítése az ünnepek egyik meghatározó momentuma. Bár tudom, hogy mindenkinek más a preferenciája a karácsonyfát illetően, én személy szerint ragaszkodom a valódi fenyőillathoz. Mivel a hagyományok családonként, de személyenként is eltérőek, nem meglepő, hogy a karácsonyfa sokat mondhat arról, milyenek is vagyunk valójában.

Ahogy az ajándékod is árulkodik rólad, a karácsonyfád is sokat elmondhat a személyiségedről. Attól függően, hogy műfenyőt állítasz, vagy a fenyőfaárusnál a létező legnagyobb, legdúsabb, legmagasabb fát keresed, felfedheti személyiséged titkait. Következzen néhány példa!

Tiszta fehér karácsonyfa51ry6l-ntol.jpg
A tiszta fehér karácsonyfa az idei évben hódít. Állítólag azok, akik egy teljesen fehér karácsonyfa mellett döntöttek idén, elképzelhető, hogy vonzódnak a drámaisághoz, a színjátszáshoz, és hajlamosak arra, hogy merész kijelentéseket tegyenek. Magabiztosak, ultra-modernek és rendszeresen posztolnak a közösségi médiában.

Fehér + arany + ezüst
A tél a kedvenc évszakod, és mindent megteszel azért, hogy fehér legyen a karácsonyod. Hiszen nincs is annál szebb, és varázslatosabb, hogy az ablakon át a fehér hó végtelenségét látod. És ez a ropogós, mégis elbűvölő színkombináció egy fán tökéletesen megragadja ezt!


A tökéletesen feldíszített fa
4553c94114f19044e454ef94d3fd04b1.jpgMint minden más az életedben, a karácsonyfád is hibátlan. Van egy tökéletes házad, tökéletes partnerrel, szülőkkel, gyermekekkel. Emlékszel minden születésnapra és névnapra a Facebook segítségével, és könnyedén (legalábbis mások szerint) megteremted a család-karrier egyensúlyt. A spontaneitás gondolata elrettent, ezért már augusztusban elkezded tervezni a tökéletes karácsonyt. (Tartsd észben, hogy ami elromolhat, az el is romlik!) A tökéletes fa kiválasztása nem egy szórakoztató tevékenység számodra, hanem komoly feszültséggel tölt el. Ez egy létfontosságú feladat, amely komoly kutatómunkát és rendkívüli pontosságot követel Tőled. Amikor elérkezik a díszítés ideje, minden dísznek meg kell egyeznie, és tökéletes harmóniát, egyensúlyt kell biztosítson. Ha végre elkészültél a díszítéssel, kizárt, hogy bárki hozzáérjen a fához. 

Nagyon színes fa

christmas-tree-style-personality-02.jpg

Csakúgy, mint Te, a karácsonyfád is kiemelkedik a tömegből. Felejtsd el a klasszikus piros-zöldet, hiszen szereted a formabontást, válassz egy szeszélyes és színes fát!

Műfenyő
Utálod a rendetlenséget. És a sűrű rokonlátogatások miatt nincs is időd felsöpörni a padlót napi 1 234 567 alkalommal. A műfenyő ráadásul garantálja a tökéletesen fodros kinézetet évről-évre. Kényelem>illat.

A három legjellemzőbb személyiségvonásod: tudatos, praktikus, és tervező. Függetlenül attól, hogy nem szereted a vele járó rendetlenséget, vagy az élő fák kivágása miatt tiltakozol, a döntésed azt mutatja, hogy nagyon tudatos vagy. Ráadásul ünnepek után gyorsan és könnyedén elcsomagolhatod a fát jövő évre.

Túlméretezett, plafonig érő fa
A három legjobb szó, amely leírja, milyen vagy: ambiciózus, nagyszerű és félelmetes. Amikor kiválasztod a fát, soha nem aggódsz azon, hogy túl nagy lesz. Ambiciózus éned meggyőz róla, hogy meg fogod tudni oldani, el fog férni a lakásban a kiválasztott fa. Nagyon szeretsz álmodozni, nem félsz a kudarctól. Globálisan gondolkodsz. Az extra nagy karácsonyfád a grandiózus természeted kifejeződése.

Mini asztali fa
images_1_3.jpgNem arról van szó, hogy nem szereted az ünnepet. A nagy karácsonyfa egyrészt drága, ráadásul nem is tart sokáig. Plusz miért töltenél órákat egy hatalmas fa körül, mikor ugyanazt az örömöt kaphatod egy apró, könnyen mozgatható fától? Nemcsak időt takarítasz meg a díszítéssel, de a karácsony utáni eltakarítás is könnyebb.

És a díszek… 

A csillag csúcsdísztree-top-4.jpg
Három szó, amely leírja, hogy milyen vagy: erkölcsös, vezető, és erős. Erős hitrendszered van, és gyakran jeleket keresel magad körül, amelyek segítenek a megfelelő irányba haladni. Erősnek és irányítónak érzed magad, aki legtöbbször kivívja magának a vezető szerepet. Emellett erős erkölcsi iránytűd van, amit az élet nagy döntéseinél előszeretettel használsz is. 

Az angyal csúcsdísz
089427c8fe9a0e51afa92dc53ffac95f.jpgHárom szó, amely jellemez: lelkis, kedves és jószívű. Ha egy angyalt teszel a fa csúcsára, akkor az azt mutatja, hogy van egy erős lelki (akár vallásos) oldalad, és nem félsz ezt a világ tudtára adni. Kedves lélek vagy, aki tudja, hogyan vigyázzon és figyeljen másokra.d39c5b6850097fc8bdd8020b69344479--lightbulb-ornaments-lightbulbs.jpg Az emberek gyakran fordulnak hozzád szükség esetén. Tudják, hogy jó szíved van, és hogy számíthatnak rád.

Saját készítésű díszek
3 szó, amely saját készítésű díszek esetén jellemez: kreatív, anyagias, nyitott. Ha a karácsonyfa tele van saját készítésű díszekkel, az azt mutatja, hogy nem félsz feltárni kreatív oldaladat a világnak. Az életed nyitott könyv, az emberek körbe vesznek, megnyílnak neked.

Ha tetszett a cikk és szeretnél hasonlóan érdekes témákról olvasni, kövess minket a Facebookon! 

Forrás:
https://www.nowtolove.com.au/christmas/christmas-decorations/what-your-christmas-tree-says-about-you-42672
http://www.elledecor.com/life-culture/fun-at-home/g2807/christmas-tree-style/
https://www.huffingtonpost.com/littlethingscom/what-does-your-christmas-_b_8864144.html

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7koznapi.blog.hu/api/trackback/id/tr8013526563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mad Mind 2017.12.28. 10:31:54

És mit mond el az a csúcsdísz, ami se nem angyal, se nem csillag?

Quas! 2017.12.28. 15:03:12

@Mad Mind: Azt, hogy középszerű vagy, egy lúzer, mert nem akarsz kilógni a tömegből, ahogy ma divat. Azt tiszta égő kiposztolni a arckönyvre vagy az instára :D
süti beállítások módosítása