Mitől szexi az intelligencia?
2020. október 16. írta: FBEP_PSY

Mitől szexi az intelligencia?

what-is-sapiosexuality-4-signs-you-might-be-sapiosexual.jpg

Sokféle intelligencia létezik. A mostani cikkben az IQ tesztek által mért intelligenciáról esik szó, illetve annak vonzalomra gyakorolt hatásáról. A kutatások azt mutatják, hogy mind a nők, mind a férfiak számára a párválasztás során a legértékesebb jellemző az intellektus.

A szépséggel ellentétben, amelyet passzív megfigyelés által könnyen észlelünk, az intelligencia felismerése nehezebb, mert a két fél között dinamikus interakciót igényel. A szépségre, az esztétikumra adott reakcióink  képalkotó eljárások segítségével is könnyen azonosíthatók az agytevékenységünkben is, míg az intelligenciára adott válaszaink egyáltalán nem leképezhetők ilyen egyértelműen. A mindennapi életben a beszélgetések során a tartalomból, a szókincsből és a humorból észleljük, hogy intelligens partnerrel-e van dolgunk.  

Amikor kutatások során azt vizsgálták, hogy mi az az IQ szint, ami egy jövőbeli partnernél vonzónak számít, akkor a 120-as körüli IQ szint rajzolódott ki. Ez a szint magasabb, mint a populáció 90%-ának az intelligenciája. Hosszú távú partnerkapcsolat esetében a nők ezt az intelligencia szintet tartják a leginkább kívánatosnak és szexuálisan vonzónak.

Érdekes módon azok, akiknek az IQ-ja 135-nél magasabb, vagyis az emberek 99%-nál okosabbnak számítanak, kicsivel kevésbé tűnek vonzó partnernek, mint a 120- körüli IQ-val rendelkezők, ugyanakkor ők is sokkal vonzóbbak, mint azok, akik csak az emberek 50%-nál számítanak okosabbnak.

Mi a szapioszexualitás?

A név alapján szexuális orientációnak tűnhet, de ebben az esetben egy attitűdről van szó, ami abban mutatkozik meg, hogy miként választunk partnert, jelen esetben intelligencia alapján. Egyszerűen szólva az intelligencia szexi. A szapioszexualitás nem egy ritka beállítódás. Gyakori, hogy a külső (majdnem) teljesen háttérbe szorul, mert önmagában a másik okossága elegendő erőteljes érzelmek és vonzalom kiváltásához. Ez persze nem jelenti azt, hogy a külső vagy az ápoltság egyáltalán nem számít, csak az intelligencia sokkal többet nyom a latban.

Mitől lesz szexuálisan vonzó az intellegencia?

Kétféle pszichológiai magyarázat állhat ennek hátterében.

  • Az egyik a Holdudvar-hatás, ami azt jelenti, hogy ha egy embernél érzékelünk egy pozitív tulajdonságot, mint a szépség, akkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez a többi jó tulajdonsággal kéz a kézben jár. A vonzó emberekkel jobban bánnak embertársaik és pozitívabbnak tűnnek a többiek szemében. Szakmai területen is könnyebben boldogulnak az attraktív emberek és szexuális partnert is könnyebben találnak. A mechanizmus úgy tűnik, hogy fordítva is működik: ha valakinél meglátunk egy olyan értékes tulajdonságot, mint a az intelligencia, a humor vagy a jó társas készségek, akkor könnyen hozzákapcsolunk hozzá szexuális vonzerőt is.
  • A másik befolyásoló tényező az arousal transzfer (emelkedett izgalmi szint átadása) lehet. Arról a folyamatról van szó, amikor egy tényező által kiváltott izgalom, beindítja, átterjed egy másik független tényező által kiváltott izgalomra. Jól szemlélteti ezt az a kísérlet, amikor egy veszélyesnek tűnő és egy biztonságos hídon kellett áthaladnia férfiaknak. A hídon találkoztak egy vonzó nővel. A veszélyesnek tűnő hídon áthaladva a férfiak nagyobb szexuális vonzalmat éltek meg a nő iránt, mint a biztonságosnak tűnő hídon. A félelmi izgatottság átadódott a szexuális izgatottságra.

A kutatók azt is megállapították, hogy a férfiak és a nők esetén is igaz, hogy minél komolyabbak a szándékait egy partnerrel, annál inkább fontossá válik az intelligencia kérdése. Míg egy könnyed kapcsolat esetében elfogadható az átlagos intellektus, addig házasság esetén a legtöbb ember igényli, hogy a partnere okosabb legyen az átlagnál.

Az továbbra is kérdés, hogy kiemelkedően magas intellektus esetén miért csökken a vonzerő. Elképzelhető, hogy a társas területen gyakran megjelenő nehézségek állhatnak ennek hátterében.

  

Forrás:

  • Akimoto, Y., et al., R. (2018). Approach or avoidance: Neural correlates of intelligence evaluation from faces. European Journal of Neuroscience, 48, 1680-1690.
  • Ben-Ze’ev, A. (2019). The arc of love: How our romantic lives change over time. University of Chicago.
  • Dutton, D. G. and Aron A. P. (1974). Some evidence for heightened sexual attraction under conditions of high anxiety. Journal of Personality and Social Psychology 30, 510–17.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7koznapi.blog.hu/api/trackback/id/tr3916241638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

232323 2020.10.18. 10:18:38

"A kutatók azt is megállapították, hogy a férfiak és a nők fokozatosan egyre magasabb szintű intelligenciát várnak el, minél több invesztálnak egy partnerkapcsolatba."

A 2000-es IQ-m kiszúrta hogy az aki ezt a mondatot írta annak max 50 es ikuja lehet.

Balogh Zsolt · http://vonattal-termeszetesen.blog.hu/ 2020.10.18. 10:32:22

Valahogy én még is azt látom, hogy minél butább és ostobább egy férfi, annál nagyobb az esélye annak, hogy van barátnője. Az igazán okos emberek általában egyedülállóak. (Einstein, Tesla, Steve Jobs...)

FBEP_PSY 2020.10.18. 10:35:49

@Balogh Zsolt: Kedves Zsolt, ezzel kapcsolatban az a szakértők hipotézise, hogy a nagyon magas (135 feletti) IQ-val rendelkező embereknél gyakran a társas készségekben nehézségek figyelhetők meg. Ez csak az egyik hipotézis, de a kérdés még nem teljesen tisztázott.

Sir Gombóc 2020.10.18. 10:39:43

Az életben látottak, tapasztaltak ezt a tézist nem támasztják alá..

2020.10.18. 10:49:27

1 féle intelligencia létezik csak. Mérő László az Érzelmek logikája c. könyvében fejti ezt ki. Minden intelligenciához tartozó készség nagyon nagy mértékben korrelál egymással.

A párválasztásban az intelligencia maximum második legfontosabb faktor. Te sem véletlenül jól kinéző embereket raktál ki a képre, akik könyvet tartanak a kezükben (ettől még persze sík hülyék is lehetnek), és nem két ronda könyvmolyt.

Olyan van, hogy valaki elvesz, hozzámegy egy jól kinéző hülyéhez, aztán legfeljebb megbánja. Olyan viszont nincs, hogy valaki szerelmes lesz valakibe, mert okos, miközben nem tetszik neki.

2020.10.18. 10:50:46

@Balogh Zsolt: Steve Jobs buta volt. Kezelhető rákban halt meg.

2020.10.18. 10:57:37

kétlem, hogy bármelyik megadott forrás is alá tudná támasztani tényleges kísérlettel ezt az állítást: "párválasztás során a legértékesebb jellemző az intellektus."

a két cikk címe alapján nem erről szól, a könyv meg nem tartalmaz elsődleges kísérleti beszámolót.

FBEP_PSY 2020.10.18. 10:57:39

@232323: Kedves @232323, igaza van, valóban szerencsétlen volt a megfogalmazás, javítottam! Köszönöm, hogy erre ilyen intelligens módon hívta fel a figyelmemet! ;)

2020.10.18. 10:58:13

@Frank Bozoki Eszter: "ezzel kapcsolatban az a szakértők hipotézise, hogy a nagyon magas (135 feletti) IQ-val rendelkező embereknél gyakran a társas készségekben nehézségek figyelhetők meg. "

szerintem ezt nem tudod igazolni.

karit 2020.10.18. 11:02:53

Van egy olyan nézet is, mely szerint a nagyon magas IQ-val rendelkezők nehezebben tolerálják a náluk (jóval) kevésbé intelligenseket, egyszerűen zárkózottabbá válnak a jelenlétükben. Sarkítva, akihez közelebb áll a háromtest-probléma megfejtése egy fingós poénokra építő vígjátéknál, az kevés közös pontot fog találni egy "egyszerűbb" emberben, és viszont.

desw 2020.10.18. 11:22:12

@karit:

"Van egy olyan nézet is, mely szerint a nagyon magas IQ-val rendelkezők nehezebben tolerálják a náluk (jóval) kevésbé intelligenseket, egyszerűen zárkózottabbá válnak a jelenlétükben"

Szerintem a nagy intellektuális különbség a lényeges. Fárasztó és időpocsékolás hülyékkel "társalogni", így inkább akkor maradok egyedül és csinálok vmi hasznosat.

Örömhernyó 2020.10.18. 11:22:12

@Balogh Zsolt: Einstein házas volt, Steve Jobs haláláig házas volt egy elég bomba kinézetű nővel, ráadásul Jobs egy szociopata volt, olyan idióta, hogy a rákbetegsége még simán kezelhető lett volna, de ő léböjtkúrával cseszte el az időt.
Attól, hogy valaki intelligens, még lehet szarember, szociopata. Sőt, én két diplomával rendelkező emberként (egyik se bőccsész) találkoztam sok olyan aljas professzorral, egyetemi kutató oktatóval, akik ha nem a felsőoktatásban mozognak, akkor már rég sitten ülnének. A hallgató lányokat szexuálisa zaklató büdösszájú professzor, a hallgatóit személyükben sértegető oktató, a szigorlatozó lánytól szexet elváró legmagasabb állami díjas kutató, egyetemi tanár, orvosi vonalon a hálapénzt kikövetelő, majd a beteget leszaró, hálapénzes biznisze ellen felszólaló egészségügyi dolgozókat kirúgató főorvos.
Most persze nincs a kezemben ezeknek az embereknek az IQ-tesztje, de én úgy ismertem meg őket, hogy intelligensek, és sokféle területen műveltek (a kettő nem ugyanaz). Csak hát ez az emberi minőségről aligha árul el bármit is.
És azt se mondom, hogy a buta emberek normálisabbak.

Tapasztalatom szerint a magas IQ-jú ember gyakoribb, mint a normális ember.

Azt nem tudom, hogy a párválasztásban hányadik szempont a partner intelligenciája, de a szakításban soha nem az volt az ok, hogy a nőről kiderült, hogy nem elég intelligens.
Én ahányszor csalódtam egy nőben, mindig az erkölcsi minőségében, szavahihetőségében csalódtam. Aljas, pénzéhes, manipulatív, barcás kurva volt némelyik. Ez volt a szakítás indoka többnyire.
Egyetlen nőm volt, aki butuska volt (bár jogot hallgatott, el is végezte, valami hivatalba benyomták a szülei), vele szégyelltem megjelenni, mert annyira sötét volt. De nem ezért lett vége.

steery 2020.10.18. 11:26:45

Az intelligencia egyben meghatározza az ember érdeklődési köreit is. A nők érdekesnek találják, ha csillagászatról, matematikáról, filozófiáról, informatikáról, technológiáról, fizikáról vagy egyéb fajsúlyos témákról beszélek nekik, de amikor beszélgetnünk kéne, hamar kiderül, hogy igazából nem érdekli őket semmi abból, ami engem érdekel és nem tudnak partnerek lenni emiatt a számomra. És ezt ők is észreveszik. Ezután szép csöndben lelépnek.

2020.10.18. 12:22:47

@Örömhernyó: "vele szégyelltem megjelenni, mert annyira sötét volt. De nem ezért lett vége."

nagy hülye vagy te is.

egyébként attól, hogy tudsz mondani pár példát vélhetően intelligens emberekre, akik pozíciójukkal visszaéltek, ettől még a hülye emberek általában erkölcsileg is sokkal lejjebb vannak. legfeljebb nincsenek abban a pozícióban, hogy ártsanak neked.

hülyegyerekek tömege kényszerítene lányokat szexre, csak hát általában nincs a kezében semmiféle adu.

2020.10.18. 12:24:38

@steery: jajj, te szegény, meg nem értett zseni.:) az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg mégis hülye vagy? mert innen nézve az vagy. a kommentjeidet véve alapul.

morph on deer 2020.10.18. 12:27:05

@Örömhernyó:
Kevered az intelligenciát az iskolavégzettséggel.
A cikkben nem arról van szó.

Röviden: a legszexibb testrész az agy!
Igaz, a csomagolása sem teljesen közömbös, de az csak addig játszik szerepet, amíg kiválasztod közelebbi ismeretség céljából, onnantól kezdve az már valóban másodlagos. Figyeld meg legközelebb.
Egyébként az intelligens nő nem a “ronda könyvmoly”, távolról sem erről van szó!
Inkább úgy képzeld el, hogy nem csak lefeküdni akarsz vele, hanem felébredni is, azaz akarsz és tudsz vele még másnap is beszélgetni! Valahol itt kezd szerepet játszani az intelligencia, szerintem.

2020.10.18. 12:29:58

@morph on deer: "Kevered az intelligenciát az iskolavégzettséggel."

nem keverte. nem olvastad el a kommentjét rendesen. utalt rá, hogy nem biztos, hogy intelligensek, de valószínű. az iskolai végzettség és az IQ pedig tényleg erősen korrelál.

a kommented többi része naiv bullshit.

2020.10.18. 12:34:16

@morph on deer: hát persze, nyuszika, este a fiúk és a lányok a diszkóban azon elmélkednek, hogy milyen lesz felkelni. hát persze... mekkora naiv, idióta barom vagy te!:)

232323 2020.10.18. 13:06:17

@Frank Bozoki Eszter: a 2500as IQm rogton felallitotta azt a nyero szrategiat h mivel tudom felbazni a agyadat. Ugy cicazok ahogy akarok.

Hajtottal mar kutyaszant hoviharban a sarkkoron tul?

232323 2020.10.18. 13:12:12

@Hunyadi János12: blogolni sem veszelytelen. rogton beindul a daralo..

Balogh Zsolt · http://vonattal-termeszetesen.blog.hu/ 2020.10.18. 13:28:13

A cikkíró mivel magyarázza az alábbi két dolgot:
* a diplomás nők körében gyakoribb a szingliség, miközben a diplomás férfiak beérik az alacsonyabb végzettségű nőkkel is;
* minden országban az iskolázottság növekedésével csökken a párkapcsolatok száma

FBEP_PSY 2020.10.18. 13:39:52

@Hunyadi_János11: kedves János, nem lettél letiltva. Udv. Eszter

Ag3ssor 2020.10.18. 14:37:49

És ott egy kép, amin egy férfi és egy nő ül, mindkettő könyvvel a kezében...
Aha... Annak mi köze az intelligenciához? Kb ugyanúgy semmi, mint az iskolai végzettségnek...

Ag3ssor 2020.10.18. 14:54:16

Szavakban mindenkinek fontos... Meg hányszor halljuk a 40 felé közelítő nőktől, hogy "nincs normális pasi", meg a fiúktól, hogy "minden nő olyan"....

Valójában meg az elvárások az egekben (nem iq téren), totális önképzavar, és nulla kompromisszumkézség. Cserébe sok önzőség. A környezetvédelem is addig fontos (szavakban), amíg nem kell tennem semmit, csak lájkolni...

Amúgy az intelligens embert nehezebb manipulálni. Nehezen irányítható. Objektíven áll hozzád, meg a hibáidhoz. Ezt tapasztalatom szerint nem igazán szeretik a nők! :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 15:02:52

@Hunyadi_János11: Na, itt is megjelentél hülyegyerek? Az ideo-logic.blog.hu/ -n rendesen szétszivattak téged, most idejössz nyalogatni a sebeidet?

Örömhernyó 2020.10.18. 16:05:38

@Hunyadi János12: Elég sok szarembert ismertem intelligens emberek közt is. Mint írtam, szerintem a magas intelligencia sokkal gyakoribb, mint a normális emberi hozzáállás, beállítódás.
Mert az ilyen normális emberi hozzáállás az ego háttérbe szorítását, a sajá vágyak feláldozását is jelenti a másik ember tiszteletének oltárán. Ezt az "áldozatot" pedig intellgens emberek is nehezen hozzák meg, mert ők úgy vannak vele, hogy nekik, mivel mindenki felett állnak, jár minden, a vágyaik (anyagi, szexuális stb.) kielégítése akár a másik ember sérelmére is. Én ebből a típusból rengeteget láttam sajnos.

@morph on deer: Nem keverem. Én írtam, hogy nem csak diplomás és posztgraduális végezettséggel rendelkeztek ezek az emberek, hanem valóban intelligensek is voltak. Plusz széleskörű műveltséggel is rendelkeztek, ami megint más, de valamennyire összefügg ez mind.
"Egyébként az intelligens nő nem a “ronda könyvmoly”, távolról sem erről van szó!
Inkább úgy képzeld el, hogy nem csak lefeküdni akarsz vele, hanem felébredni is, azaz akarsz és tudsz vele még másnap is beszélgetni!" - Nem pubika, te kevered itt a dolgokat. Akivel te nem csak lefeküdni, de felébredni is akarsz, az a kedves, megértő, szerető, szeretetre méltó, veled hasonló műveltségi szinten lévő, hasonló vagy egymást kiegészítő érdekődési körű és neveltetésű nő.
Az intelligencia másodlagos. Lehet, hogy IQ teszten magas pontszámot érne el, de lusta, ápolatlan, nem érdeklődik irántad, nem azonos a jövőképetek. Akkor nem lesz vonzó. Az IQ-nál sok tulajdonság fontosabb egy kapcsolatban. Nyilván egy magas IQ-val rendelkező ember nem a 85-ös IQ-jú emberekhez vonzódik, de egy 100-110-es simán megfelel neki, ha szexuálisan, érdeklődési kört, társadalmi hátteret tekintve összeillenek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.18. 16:21:09

@Örömhernyó:

"Tapasztalatom szerint a magas IQ-jú ember gyakoribb, mint a normális ember."

Mivel az átlagos, azaz 100-as IQ definíció szerint a népesség átlaga, így sajnos a fenti kijelentésed téves. Bárcsak igazad lenne!

tatárfejű kutya 2020.10.18. 16:33:07

@Örömhernyó:

" én két diplomával rendelkező emberként (egyik se bőccsész)"

Nyilván gábordénes diplomád van, legalábbis az értelmi színvonaladból arra lehet következtetni...

Az egyből kisakkozható, hogy bölcsész diplomád az nincs, már csak az útszéli primitív szóhasználatod elárulja...

"Aljas, pénzéhes, manipulatív, barcás kurva volt némelyik. Ez volt a szakítás indoka többnyire."

Szerintem meg teljesítménybeli problémák lehettek nálad:))

2020.10.18. 16:34:08

@Örömhernyó: A "normális emberi viselkedés" is intelligencia kérdése. Valószínűleg a professzorod se szerette azt a kilátást, hogy kiderül, hogy lányoktól szexet követel. Sem szerettei, sem rokonai, sem barátai, se kollégái előtt. Meg ugye büntetőjogi kategória is. Az intelligens emberek belátják, hogy ez nem éri meg.

Tehát ismétlem, szerintem intelligens emberek között több a normális. AZ IQ és amit EQ-nak neveznek, erősen korrelál egymással.

Örömhernyó 2020.10.18. 16:34:26

@steery: Te valamit nagyon rosszul csinálsz. Te azt hiszed, hogy egy tartós kapcsolatban a magfizika meg a csillagászat lesz a napi témátok? A nők egy pár percig érdekesnek találják ezeket a dolgokat, aztán elgondolkoznak, hogy ezzel a faszival milyen lehet együtt élni, gyereket nevelni, napi gondokat megbeszélni (cifrafosás gyötri a gyerek aranyhörcsögét, el kéne lapátolni a havat a kocsi körül, mennyit költhetünk egy hónapban fűtésre, felvegyünk-e hitelt vagy ne, görögbe vagy olaszbe menjünk nyaralni valamint hazaadja-e a teljes fizetését ez a hobbi csillagász).
Egy idő után ez a nagyonintelligens társalgás unalmassá válik és csak az egyik fél önfényezését szolgálj. A másik fél pont úgy unja majd, mint az intelligens fél az aktuális szappanoperáról folytatott csajos fecsegést.
Volt szakmabeli barátnőm, meg még egyetemen is jártam évfolyamtársammal, jó volt, hogy meg tudtunk beszélni dolgokat, de ha csak ilyen azonos érdeklődési körű emberekkel ismerkedtem volna, akkor nem ismerem meg a mostani páromat se.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.18. 16:47:17

Úgy látom, itt is megjelent Matyi, de már ezt a nickjét is betettem a szűrőbe. :D

Örömhernyó 2020.10.18. 16:50:37

@Balogh Zsolt: A nők hipergámok. Ez amolyan mindentvivő tulajdonság. Magasabb státuszú férfi kell nekik. Hogy ez mit jelent az adott nőnél, az függ a nő végzettségétől, hátterétől.
Egy műkörmös picsának a BMW-s izomember "vállakozó" a magasabb státusz. Az ápolóként dolgozó nőknek a fehér köpeny (orvos) a folyton előttük lévő magasabb státuszú férfi.

A diplomás nők pedig magasabb keresetű, végzettségű, magasabb termetű, mindenben felettük álló pasast keresnek. Ezeknek az elvárásoknak kevés férfi felel meg (eleve sokkal kevesebb fiú lesz diplomás, mint lány, a lányok kiszorították a fiúkat már a gimnziumokból is, nálunk annak idején 22 lány és 6 fiú volt a gimnáziumi osztályban), aki meg felette áll státuszát tekintve, az vagy kihasználja ezt és egyszerre 4-5 nőt kúrogat, vagy korán megfogta magának egy ügyes kiscsaj vagy teljesen antiszociális.
Alapvetően a férfiak sokféle nőt tartanak vonzónak. Széles skálán válogatnak iskolai végzettség, magasság, anyagi helyzet, külső, intelligencia tekintetében. A nők viszont mind egy típust keresnek: magas, szakmájában sikerey, jóképű, jól kereső férfit akarnak.
Ezért van az, hogy azok a férfiak, akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek, térdig gázolnak a pinában. A többi férfi meg kiveri magának vagy lepattanóra vadászik, az alfahímek által levetett, öregecskedő nőket próbálja becserkészni.
Számszerűsítve: a férfiak 20%-a kúrogatja a nők 80%-át.
Az intelligencia szép dolog, de azért kell mellé a sportos test, jóképűség is, mert egy Steven Hawking jellegű lényt a 160-as IQ-ja ellenére kevés nő szop le ingyen, csak mert olyan kis intelligens.

Örömhernyó 2020.10.18. 16:54:49

@hannibal_barcas2: perszehogy normális alatt azt értettem, hogy emberileg normális. Ha IQ-ról írok, akkor nem a normális szót használtam volna, hanem átlag, medián, középszerű stb. valamelyik változatát.

Fenntartom, normális gondolkodású, értékrendű, önértékelésű ember kevesebb van, mint kiemelkedő intelligenciájú.

Örömhernyó 2020.10.18. 16:56:48

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A normálist itt az erkölcsileg, gondolkodásmódban, emberiességben megnyilvánuló normalitásra értettem.

Örömhernyó 2020.10.18. 17:02:53

@Ag3ssor: Viszont egy intelligens ember jól manipulálhat másokat. Nem egy ilyen pszichoptiás személyiségjegyekkel megáldott arcot ismertem.

@tatárfejű kutya: A szóhasználatom ilyen fiatal korom óta. Élőben is elég csúnyán beszélek a barátaim és a párom előtt. De csak előttük, akikben megbízom. Ennek az intelligenciához semmi köze. Ettől még megértem, ha neked nem tetszik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.18. 17:15:36

@Örömhernyó:

Így már egyetértek. Először azt hittem ,a normális szón azt érted, hogy átlagos intelligenciájú.

"Viszont egy intelligens ember jól manipulálhat másokat. Nem egy ilyen pszichoptiás személyiségjegyekkel megáldott arcot ismertem."

Nem tudom, a jellem és az intelligencia mennyire korrelál egymással. Én találkoztam jópár átlagon aluli intelligenciájú, ám ravasz és jó manipulatív képességű emberrel. El sem képzeled, mennyire képesek kimondottan értelmes emberek is bedőlni ócska trükköknek.

Azt hiszem, e téren mindenki főleg a saját tapasztalaiból tud csak kiindulni, ez pedig szükségszerűen egy relatíve kis merítést jelent.

Real_Time 2020.10.18. 18:07:50

@Örömhernyó: Nálad a pont. Mondjuk ma a diploma önmagában nem sokat jelent, de egyre több nő kerül viszont vezető pozícióba, vagy egyáltalán a jól kereső pozíciókba, ahonnét értelemszerűen férfiak szorulnak ki, mert hogy a piac attól még nem lett nagyobb hogy egyre több nő belépett, vagy éppen bekvótázták, mert ilyen irányú törekvések is egyre inkább megfigyelhetőek. De ez hozza magával automatikusan amit leírtál, hogy a hipergámia miatt egyre kevesebb férfi lesz "megfelelő" nekik. Ennek következménye az elöregedő társadalom, és a szinglik exponenciálisan növekvő száma. Az ilyen IQ üres női locsogás az egész, sok más egyéb mellett egy sima önigazolás, egy esetleges elutasítás indoklásához. Bizony hogy csak a nőnél magasabb SMW-vel rendelkező, magasabb státuszú férfi lenne az érdekes, amiből mint fentebb írtam egyre kevesebb lesz, az a kevés meg pont így áll hozzá ahogy leírtad.

ArriMédesz 2020.10.18. 18:17:32

@Örömhernyó:

Fenntartom, normális gondolkodású, értékrendű, önértékelésű ember kevesebb van, mint kiemelkedő intelligenciájú. "

mit értesz magas iq alatt? ha 130 felettit, akkor van két százaléknyi ember, az több mint a normális gondolkodású-önértékelésű ember?

desw 2020.10.18. 18:50:02

:DDDDDDDDD

Egy újabb szakdolgozat téma már adott is: Miért vonzott ide ez a poszt ennyi frusztrált idiótát?

232323 2020.10.18. 18:57:00

Életem legjobb döntése volt elkezdeni gyúrni. Azóta azért pötyögnek-pötyögtek a nők...
Önző módon ezért javaslom hogy olvassatok sok könyvet meg legyetek kedvesek és jó arcok.
Véletlenül se kezdjétek kipattintani magatokat... :D :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:03:46

@desw: Mert vonzza őket az intelligencia. matyi meg frusztrál mert úgy kibaszták már pár blogról, hogy csak nyekkent. Az egyiken csúnyán szívatták, mert letiltották a kedvenc sértéseit és mire sikerült egy újabb röfit összeeszkábálnia, addigra letiltották a nickjét, majd az újabb szót is letiltották. Kínjában már a pszichopata helyett piszopatát, a náci helyett nécit írt. Csúnyán elporolták a floodoló elmebeteget. :-))

2020.10.18. 19:07:03

@Örömhernyó: "normális" alatt sokszor átlagost értenek. a hülye Kovácsné náci atombuzi köcsög nem is tudta kivenni, hogy mire gondolsz.

Az állításodnak akkor sincs semmi alapja, mert honnan a faszomból tudhatnád te ezt?

Ahogy arra mások is rámutattak, az összehasonlítás mindkét oldalán ráadásul bárki ott húzza meg a határt, ahol akarja, úgyhogy az állításod csúszka, nem mond semmit.

2020.10.18. 19:08:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Először azt hittem "

hinni a templomban sem kell, idióta, náci atombuzi! Én mondjuk megírtam, hogy mit akart jelenteni az állítás, de te hülyeséget hittél. Ennyi.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:08:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha láttad volna, hogy elporolák az ideo-logoc blogon! Órákig küszködött és mindig újra és újra kibaszták, kedvenc szavait letiltották. :-)) Baromi jól szórakoztam, csak sok matyiról lemaradtam, olyan szorgalmasan irtották.

2020.10.18. 19:09:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nyuszikám, már százszor megbeszéltük, hogy amíg te sírsz, addig te szoptál.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:10:17

@Hunyadi János1: Jól kibasztak veled, matyikám! Még mindig a sebeidet nyalogatod? :-))

2020.10.18. 19:11:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: konkrétan sírtál, hogy én nyertem azon a blogon, te kis szerencsétlen!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:11:39

@Hunyadi János1: Látom még mindig zavarodott vagy. :-)) Éppen röhögök rajtad, mekkorát szoptál. Innen is kibasznak téged szerintem. Egyre több blogger jön rá hogy tőled meg kell szabadulni, ha normális vitát akar a posztjai alatt.

2020.10.18. 19:12:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: konkrétan sírtál, hogy én nyertem azon a blogon, te kis szerencsétlen!

2020.10.18. 19:13:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: konkrétan sírtál, hogy én nyertem azon a blogon, te kis szerencsétlen!

2020.10.18. 19:13:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: konkrétan sírtál, hogy én nyertem azon a blogon, te kis szerencsétlen!

2020.10.18. 19:15:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírsz, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:16:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530
Válasz erre

2020.10.18. 19:17:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Meridian74 2020.10.18. 19:18:19

@Balogh Zsolt: "Valahogy én még is azt látom, hogy minél butább és ostobább egy férfi, annál nagyobb az esélye annak, hogy van barátnője. Az igazán okos emberek általában egyedülállóak. (Einstein, Tesla, Steve Jobs...) "

Hivatalos Mensa teszt szerint 155 feletti (24-es normál eloszlású teszt), a nem hivatalos tesztek alapján 150-es IQ-m van (15-ös normál eloszlású teszt), ami azt jelenti hogy cirka 2500 emberből egy ilyen vagy ennél jobb van. Nincs és nem volt huzamos kapcsolatom - viszont minden nő a barátjának akar. Amivel a tököm tele van.

2020.10.18. 19:19:15

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:20:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:21:18

@Hunyadi János1: Azóta is rajtad röhögünk nemecsekkel, úgy seggbe lettél rúgva. :-))

2020.10.18. 19:22:19

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:22:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:23:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Meridian74 2020.10.18. 19:23:43

@Örömhernyó: "Én ahányszor csalódtam egy nőben, mindig az erkölcsi minőségében, szavahihetőségében csalódtam. Aljas, pénzéhes, manipulatív, barcás kurva volt némelyik. Ez volt a szakítás indoka többnyire."

Az Aljas szót kihagynám, de ugyanez a tapasztalatom. Igaz, hogy magas az IQ-m, de valahogy nem vet fel a pénz. A nők túlnyomó többsége először azt nézi, anyagilag hogy állsz. Aztán sírnak nálam, hogy egy rohadt maffiózóval állt össze, és még erőszakos is vele. Jah, kérlek... a könnyen szerzett luxus ezzel is járhat. Sőt mi több! Jár!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:27:01

@Meridian74: Akik gazdagok, azok többnyire erőszakossággal tesznek szert a pénzükre.

2020.10.18. 19:29:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:30:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:34:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Meridian74 2020.10.18. 19:34:52

@Hunyadi János1: ennek most mi az értelme, hogy szívjátok egymás vérét? Úgy, hogy ebből ennek az egész cicaharcnak a háttér információiról itt senki semmit nem tud...?

2020.10.18. 19:36:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:41:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:43:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 19:45:46

@Meridian74: kérdezd sosem kurt úrfitól! ő jött elő vele. én ezt a postot nem blokkoltam, mert eddig a mongolFidióta náci selejt nem csődült ide. most idejött ez a jobbikos náci selejt. ez egy olyan selejt, akinek még szenvedésre van szüksége az életben, mert nem tanult eddig belőle.

2020.10.18. 19:46:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: akik gazdagok, azok általában okosabbak nálad, te kis rendszergizda, és azért gazdagok. mint például én is. rendszergizdaságból nem leszel gazdag, azt minden informatikus tudja, amit te tudsz.

2020.10.18. 19:48:51

@Meridian74: kivettem ezt a blogot a szívatásból, de ha sosem kúrt baromfi visszajön, akkor én is visszateszem. azt azért mégis a pofájába kell törölni, hogy ő sírt, hogy nyertem, aztán idejön, hogy ő nyert.

ArriMédesz 2020.10.18. 19:51:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

több személyisége is van, súlyosan elmebeteg, csak a munkahelyein sikeresen eltitkolja.
a magyar tudósok között szitokszó vagy röhej tárgya a neve.
röhögni tényleg lehet a tombolásán!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:53:47

@Hunyadi János1: Te dumálsz? Még a Nokiából is kihajítottak téged, mert hülye voltál hozzá. A DK-ból meg kizártak, mert te még a gyurcsányéknak is büdös voltál, te internet selejtje!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 19:55:27

@ArriMédesz: Igen többen megírták, hogy kórházi eset a manus. De hát látszik is rajta hogy nem százas az ürge.

www.youtube.com/watch?v=tN25SW6hh8I

ArriMédesz 2020.10.18. 20:01:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

főállású író, esetleg tudományos kutató szeretett volna lenni, de nem sikerült.
ezen túl magyar tudományos és újságíró valamint politikai körökben nemkívánatos személy.
az index fórumon sok nickje volt, olyan is előfordult hogy magával beszélgetett, tán még saját irl önmagát is szidta.
igazából csak azért nem keresték még meg, mert egy teljesen jelentéktelen, torz, röhejes trollnak tartják.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 20:07:03

@ArriMédesz: Igen, sokan pofán vernék, mert jó kis vitákat tesz tönkre. Vannak bloggerek akik beleállnak és szisztematikusan irtják, azokról a helyekről el is párolog. Szánalmas egy fazon.

ArriMédesz 2020.10.18. 20:20:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

egy beteg féreg. vagy azonnal tiltani kell, vagy bepörgetni és miután kiröhögtük magunkat, tiltani. próbálkozik sok nickkel, de egy időt után megunja.
na több szót nem vesztegetek rá:)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.18. 20:24:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Mintha azt írtad volna egyszer, hogy törölte, de most itt van ugyanazzal a két kommenttel együtt.

Mindegy, most a biztonság kedvéért letöltöttem. :)

2020.10.18. 20:24:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 20:25:26

@ArriMédesz: Kár hogy nem maradt nyoma az ideo-logicon milyen hülyét csináltak belőle az adminok! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 20:27:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A blogger nem törli amíg nem kezdi el hogy teleszarja a posztot. Az a kettő amit meghagytak normális volt. Több száz röfijét törölték.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.18. 20:28:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Kár, hogy nem láttam, élveztem volna én is. :D

Lám, mi szinte mindenben más véleményen vagyunk, mégis tudunk egymással értelmesen és kulturáltan társalogni.

2020.10.18. 20:31:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 20:32:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 20:33:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:34:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 20:35:04

@Hunyadi János1: Vigyázz mert itt is letiltják a pszichopata szót és akkor kísérletezhetsz hogy mit okádjál be. Aztán abból lesz a "piszopata". :-)) Szépen mindenhonnan ki fognak téged csinálni, te elmebeteg!

2020.10.18. 20:35:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 20:38:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:38:42

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:39:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:41:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:46:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 20:46:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 20:47:29

@Hunyadi János1: És jól ki is baszott magával, mert eltűntek az olvasói. A legutóbbi posztjához már csak 7 komment érkezett. majd rájönnek milyen káros a tevékenységed és elkezdenek kibaszni téged. te meg egy életre elintézed magad, mert mindenki tudja mekkora állat brendel mátyás. És a net nem felejt.

www.youtube.com/watch?v=tN25SW6hh8I

2020.10.18. 20:51:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 20:53:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:54:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:55:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 20:57:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.18. 20:57:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Elolvastam, írtam is hozzá egy rendkívül okos kommentet. :D

2020.10.18. 20:58:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 20:59:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:01:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:02:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:05:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:05:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 21:06:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:09:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:09:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:10:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:11:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:13:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:16:07

@Hunyadi János1: Egy életre elkaszálod magad, te barom! Bárhol egy valamirevaló HR-s azzal kezdi hogy beírja a nevedet hogy Brendel Mátyás a gugliba és feljön a sok állatságod és sehol nem fognak szóba állni veled. Ország-világ előtt nevetségessé teszed magad. Belegondoltál ebbe?

2020.10.18. 21:18:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:20:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:21:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 21:21:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:23:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:24:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:25:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:27:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:28:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:29:11

@Hunyadi János1: Őrjöngj csak Brendel Mátyás! Hadd maradjon minél több nyoma az interneten!

2020.10.18. 21:29:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:31:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:32:17

@Hunyadi János1: Őrjöngj csak Brendel Mátyás! Az ideo-logic blogon feltörölték veled a padlót. :-))

2020.10.18. 21:32:21

@Hunyadi János1: kipróbáltam. a 23. oldalon ez jött ki:

aristo.pestisracok.hu/a-tudomany-ii/

szegény HR-es, ha egyáltalán eljut idáig, csak fogja a fejét, hogy egy ilyen homofób beteg miért lehet újságíró egy lapnál, és, hogy az én nevem egyáltalán minek került bele a cikkbe. Mert az az elmebeteg Aristo még arra sem képes, hogy rendesen leírja a lázálmait.

Btw. ahol én dolgozom, ott az első pár oldal találata számít, és az kurva nagyon. Én nem egy rendszergizda selejt vagyok, mint te.

2020.10.18. 21:32:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:33:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:36:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 21:37:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:38:39

@Hunyadi János1: Ez jön fel elsőnek. :-))
Ordít hogy milyen hülye vagy.

"Brendel Mátyás - blog.hu user profil - Aktivitásblog.hu › user › tab › activity
Ebben hinni, na az az irracionális, idióta, elmebeteg hit. És az egész kommented az. Tele van ordító ellentmondásokkal. Brendel Mátyás 2020.10.10 17:29:08."

jaj, szétröhögöm magam... hogy pofára estél! :-))

2020.10.18. 21:41:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:43:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:43:34

:-))

"Google brendel mátyás

Nagyjából 31 600 találat (0,30 másodperc)

Brendel Mátyás - blog.hu user profil - Aktivitásblog.hu › user › tab › activity
Ebben hinni, na az az irracionális, idióta, elmebeteg hit. És az egész kommented az. Tele van ordító ellentmondásokkal. Brendel Mátyás 2020.10.10 17:29:08."

2020.10.18. 21:43:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:45:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:48:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:49:34

@Hunyadi János1:

:-))

"Google brendel mátyás

Nagyjából 31 600 találat (0,30 másodperc)

Brendel Mátyás - blog.hu user profil - Aktivitásblog.hu › user › tab › activity
Ebben hinni, na az az irracionális, idióta, elmebeteg hit. És az egész kommented az. Tele van ordító ellentmondásokkal. Brendel Mátyás 2020.10.10 17:29:08."

2020.10.18. 21:49:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: az ateista klub már nem tudom hány éve, vagy évtizede működik. Eddig sem volt baj vele, ezután sem lesz baj vele. Nem akarok olyan helyen dolgozni, ahol ez gond lenne. Egyébként egy gombnyomás eltüntetni, és akkor a google-ból is eltűnik egy kis idő után. Most elkezdtél helyettem olyan dolgokról okoskodni, amelyek egy másik témához tartoznak. Eddig is mindig koppantál, amikor okoskodtál. Most miből gondolod, hogy igazad lesz?

Meridian74 2020.10.18. 21:51:47

ezt az értelmetlen floodot nem lehetne kitörölni innen?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:53:06

@Hunyadi János1: "Egyébként egy gombnyomás eltüntetni, és akkor a google-ból is eltűnik egy kis idő után." - Jó ötlet! Írok posztot rólad és az nem tűnik el. :-))

2020.10.18. 21:55:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az ateista blog sok éve, ha nem évtizede működik. Sosem volt gond belőle. Hasonlóan, voltak cikkeim a Népaszavában és Népszabadságban is. Mindkettőre büszke vagyok. Ha valamelyik oka lenne annak, hogy nem vesznek fel, akkor jobb, ha nem vesznek fel. Nem akarok bigott hívő mongolFidióta faszoknak dolgozni. Egyébként a Népszava és Népszabadság cikkekkel ellentétben a blog törölhető, és akkor eltűnik a google-ből is egy kis idő után.
Megint terelsz, megint okoskodsz, megint csak te koppantál.

2020.10.18. 21:56:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 21:56:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:57:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 21:57:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 21:59:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 21:59:46

@Hunyadi János1: Egyre jobban félsz. Lassan fény gyúl a sötét agyadban, hogy egy életre nevetségessé teszed magad?

2020.10.18. 22:00:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:01:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:01:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 22:01:51

@Hunyadi János1:

:-))

"Google brendel mátyás

Nagyjából 31 600 találat (0,30 másodperc)

Brendel Mátyás - blog.hu user profil - Aktivitásblog.hu › user › tab › activity
Ebben hinni, na az az irracionális, idióta, elmebeteg hit. És az egész kommented az. Tele van ordító ellentmondásokkal. Brendel Mátyás 2020.10.10 17:29:08."

2020.10.18. 22:02:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ha mégis előkerülne, akkor megemlítem, hogy a "baszom szét a blogod" kommenter írta a blogot. biztos nagyon hiteles leszel.:)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 22:04:44

@Hunyadi János1: Egyre jobban elhatalmasodik rajtad a félelem. :-))
Könnyedén lehet téged manipulálni és megfélemlíteni.

2020.10.18. 22:05:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 22:07:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 22:07:30

@Hunyadi János1:

:-))

"Google brendel mátyás

Nagyjából 31 600 találat (0,30 másodperc)

Brendel Mátyás - blog.hu user profil - Aktivitásblog.hu › user › tab › activity
Ebben hinni, na az az irracionális, idióta, elmebeteg hit. És az egész kommented az. Tele van ordító ellentmondásokkal. Brendel Mátyás 2020.10.10 17:29:08."

2020.10.18. 22:08:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.18. 22:10:01

Na jó éjt matyika! És figyelj a blogodra, mert lehet éjjel még egyszer szétbaszom!

2020.10.18. 22:11:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:13:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:16:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 22:37:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:39:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:40:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:42:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:43:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 22:51:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 23:03:02

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a múltkori baszásodat is csak a guminőd látta.

2020.10.18. 23:04:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 23:05:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 23:09:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 23:12:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 23:14:19

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt egy másik eset, amikor bizonyíték van arról, hogy mekkorát szoptál. egész délelőtt készültél, hogy szétbaszod a blogom, aztán csak annyi történt, hogy telefingottál egy szobát, amelyben egyedül voltál. mielőtt bárki is észrevette volna, bejöttem, kibasztalak, mint macskát szarni. 6 gombnyomás volt a nagy erőlködésed eredménye. senkinek nem sikerült ártanod, te kis pszichopata!

ateistaklub.blog.hu/2020/09/27/koronavirus_es_vallas/full_commentlist/1#c39096334

2020.10.18. 23:25:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: itt sírtál, hogy nyertem, és, hogy mekkorát szoptál, te kis kretén! Utána elkotródtál, most meg hazudsz, orrba-szájba, te kis pszichopata selejt!

"Előzetes moderáció van. Matyi elérte célját. Többet nem is kattintok a mentális deficitre."

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 23:26:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 23:28:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

2020.10.18. 23:31:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: eddig minden blogon én nyertem. a moderáció bevezetésével is én nyertem, elismerted.

mentalisdeficit.blog.hu/2020/10/13/hany_koronas_halal_kell_ahhoz_hogy_vegre_elkezdjunk_vedekezni/full_commentlist/1#c39076530

s 2020.10.18. 23:54:08

"Az továbbra is kérdés, hogy kiemelkedően magas intellektus esetén miért csökken a vonzerő."

Egyáltalán nem kérdés. Azért csökken, mert a kiemelkedően magas intellektus kiszúrja, hogy leendő partnere nem olyan okos. Ezért mérséklődik iránta a vonzalma, amit amaz megérez, és már ő sem hevül annyira. Ugyanis nem csak az okosság számít, hanem a kölcsönösség is.

Az elenyésző esetszám vizsgálhatatlanná teszi, hogy mi történik két 180 -as IQ találkozása esetén. Valószínűleg ott nem lesz akadály a kiemelkedően magas intellektus.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.19. 06:12:00

@Hunyadi János1: Majd csinálok posztot rólad a blogomon hadd őrződjön meg a googlen a sok állatságod. Hadd maradjon meg a net emlékezetében mekkora barom vagy! Szépen kimásolom a röfijeidet a linkekkel együtt, leendő potenciális munkaadóid hadd szembesüljenek vele milyen "piszopata" vagy.

2020.10.19. 07:41:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: már megint szívatod magad, sokat dolgozol a semmiért.

2020.10.19. 07:49:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.19. 07:57:13

@Hunyadi János1: Jó, igazad van, az árufeltöltő pozíciódban - polc manager :)) - nem keres rá a HR-es a nevedre. Két uncsi, hülyék által írt script hibájának megkeresése közben jól elszórakoztatsz. :-))

2020.10.19. 08:01:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: látod, mondom, mindig hülyeségeket hiszel a világról, és emiatt szívatod magad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.19. 08:12:34

@Hunyadi János1: "De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba." - Ez a te véleményed. Majd a jövő megmutatja! :-)) Már tervezem a posztot Brendel Mátyásról és konzultálok ügyvéddel. Ha nem hagyod abba e

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.19. 08:13:31

@Hunyadi János1: "De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba." - Ez a te véleményed. Majd a jövő megmutatja! :-)) Már tervezem a posztot Brendel Mátyásról és konzultálok ügyvéddel. Ha nem hagyod abba ezt a szemétséget, nem fog elsüllyedni a net homályában amit csinálsz.

2020.10.19. 09:59:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: rendben, csinäld, konzultälj, addig sem zavarsz mäsokat az ostobasägaiddal!:)

2020.10.19. 10:11:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:15:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:16:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:18:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:19:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:22:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:23:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:25:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:26:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:26:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:27:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:29:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:30:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:34:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:35:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:39:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:41:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:44:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.19. 10:44:54

@Hunyadi János1: "Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül" - sehol másütt nem tudsz letiltani, te elmebeteg!

2020.10.19. 10:45:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:46:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:48:15

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:49:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:49:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:51:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:52:19

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:54:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:58:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 10:59:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 10:59:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 11:00:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 11:01:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 11:01:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

2020.10.19. 11:03:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: amikor a pszichopata patkánynak ügyvéddel kell konzultálnia, mert maga is jól tudja, hogy amit tervez, az pszichopataság, és fél, hogy beperlik.

2020.10.19. 11:05:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a pszichopata nyilván te vagy, a vak is látja. Képes vagy órákig dolgozni egy hagymázas terven csak azért, mert arról álmodozol, hogy majd jól kitolsz valakivel, és csak azért, mert egy semmirekellő kis rendszergizda vagy, akit megzavartak a kommentelésben. Technikailag ugye kommentelhetsz, nem tiltottalak le sehol, a saját oldalamon kívül, csak az zavar, hogy egy intelligens megoldás kissé zárójelbe teszi az ordibálásodat a kommentfolyamban. Ráadásul a politikailag veled félig egy oldalon álló embert akarod rugdosni. Beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.
De ismétlem, a hagymázas terved nevetségesen ostoba.

Dan da Man 2020.10.19. 11:06:18

@Hunyadi János1: Nem tennéd meg mindenki kedvéért, hogy leállítod magad?
A penetráns stílusod miatt már tényleg egy fájdalom kommenteket olvasgatni.
És sürgősen keress fel egy pszichológust, mert láthatóan nagyon durva kisebbségi komplexusaid vannak.
(Egyébként én tényleg kíváncsi lennék rá, hogy miért. Mi van a múltadban, ami miatt ilyen erős becsípődéseid vannak? Miért érzed, hogy mindenképp dominálnod kell mindenkit mindenhol? Nem gondolod, hogy ha a probléma alapjait kezelnéd, akkor esetleg könnyebb lenne az életed? És ezt most a legjobb indulattal kérdezem, nem bántásból...)

Dan da Man 2020.10.19. 11:11:08

Sajnos nem értek egyet a posztban írtakkal. Tapasztalatból.

A kémia abszolút felülír mindent, és maximálisan az első hat helyen szerepel.

Láttam már kevésbé okos férfit minden nőt megdönteni, és láttam okos férfit küzdeni azért, hogy észrevegyék, mint férfi.
Én sem vagyok buta, és soha senki sem akart még velem ágybabújni azért, mert tudott velem beszélgetni bármiről. Sőt, annál kevésbé akart, mert az "ilyen embert megtartjuk barátnak" - még akkor is, ha egyébként a "talán" kategóriába tartozik.

Szóval az intelligencia nem tesz szexivé.
Maximum egy szexi embert tehet még kívánatosabbá, vagy a hiánya rombolhat le egy pozitív képet.
De azt még soha nem hallottam SENKITŐL, hogy "annyira okos, hogy most azonnal megdúgatnám magam vele".
(Érdekes módon férfiaknál kicsivel többször láttam olyat, hogy a szép nő már nem gyakorolt rá erős hatást - azt IS akarta, hogy okos legyen. De ott is első a külalak volt...)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.19. 18:30:59

@Dan da Man: "Nem gondolod, hogy ha a probléma alapjait kezelnéd" - A kezelés módja KCN, vagy Pb.
süti beállítások módosítása